magnify

Čtvrtý pohár ze Strakonic

Publikováno dne 3.9.2012 , autor: , kategorie: Společenské události, Zápasy

Hráči O33 nechyběli ani na 4. ročníku turnaje O pohár města Strakonice, který se konal 1.9.2012 v Radošovicích u Strakonic. A jak napovídá titulek, také letošní krásný pohár pro vítěze se stěhuje do Říčan ke Kozlům, kde už mu na polici chystají místo. Ale to předbíháme …

Strakonice 2012

Letošního turnaje se zůčastnilo šest týmů – kromě Pupíků pochopitelně domácí RC Píst, a dále RC Rakovník, RC České Budějovice, RC Karlovy Vary a All Stars výběr bývalých a budoucích hráčů Tatry, k jejichž taktice patřilo matení soupeřů neustálým střídáním dresů a identity. Hrálo se ve dvou skupinách po třech týmech, každé utkání 2 x 15 minut.

Ve naší skupině jsme postupně narazili na Budějovice a Rakovník. Oba tyto soupeře už známe a jsme si vědomi jejich kvalit, takže jsme nic nechtěli podcenit. Obě utkání byla těžká. Soupeři nám nic nedali zadarmo a zlobili hlavně rychlými protiútoky, ale podařilo se nám přesvědčivě zvítězit.

Říčany O33 – RC České Budějovice 34:7
pětky (6): Hudy, Jean, Vítek, Milda, David K a Marabu
kpp (2): Vrky, Pípa

Říčany O33 – RC Rakovník 32:14
pětky (6): Pípa, Milda, Roman, 2 x Petr, Čamrák
kpp (1): Pípa

V utkání o první místo na nás čekal vítěz druhé skupiny, pro nás zatím neznámý tým Karlových Varů. Soupeře, jehož předností byla fyzická kondice a agresivita, jsme herně předčili a bezpečně si pohlídali vítězství.

Říčany O33 – RC Karlovy Vary 29:12
pětky (4): Chabal, Mára A, Marabu, Jarda R
kpp (3): 3 x Selda
tk (1): Selda

Strakonický turnaj letos potvrdil svou rostoucí úroveň, měřeno prací organizátorů, počtem týmů a snad i úrovní hry. Po turnaji proběhl už tradiční třetí poločas na ostrově v Podskalí, za účasti početné skupiny reprezentantů našeho týmu.

FOTKY z turnaje od Bučáka

A ještě pohled z jiné perspektivy: Blog KŠ: Turnaj o Strakonického dudáka – IV. ročník.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Comments Off on Čtvrtý pohár ze Strakonic  comments