magnify

Utkání v Bratislavě

Publikováno dne 4.4.2014 , autor: , kategorie: Aktuální akce, Společenské události, Zápasy

Blava 1

FOTKY jsou TADY

Vzali jsme si k srdci Zárubovu výzvu a přepsali dějiny týmu O33. První zahraniční zájezd se uskutečnil poslední březnovou sobotu 2014 a naším cílem bylo hlavní město ragby na Slovensku.
Na hřišti bratislavského Slovanu proběhl ženský turnaj CENTRAL EUROPE TOURNAMENT WOMEN´S 7´S, při kterém jsme hlasitě podpořili říčanské Laple  (holky skončily na pěkném třetím místě, info lze najít na FB, stránka Říčany Rugby Women). Po jeho skončení se dostali ke slovu také hráči domácího Slovanu, říčanští Pupíci a kluci z ČB. Vzhledem k malému počtu hráčů a nedostatku času jsme dohodli utkání Slovan-O33 a Slovan-ČB, vždy na 2x20min. Krátká rozcvička, doladění postů v sestavě (bylo nás 15 tak aspoň nikdo nebyl smutný že musí na lávku) a šlo se na věc.

Prvních cca 5-7min jsme hráli na půlce soupeře a začali věřit že to půjde, ale pak nás Slovan dostal pod tlak, neměli jsme vůbec míče do útoku a stále se bránili. Slovan své přehavy využil dokononale a 3x skóroval (2x po jejich autu v naší 22m a protlačením, 1x to prokopla jejich útokovka po zemi  skrz náš útok, my to nechali otevřené a ve sprinterských soubojích jsme malinko ztráceli).
O poločase padla hlasitější slova při povzbuzení a na výkonu to bylo znát. Zlepšili jsme pohyb, 3/4 tvrdili muziku a Slovanu se začlo hrát trochu hůř. K tomu jsme si ohlídali zbytečné ztráty míče a získali tak možnost něco vymyslet. A taky že jsme se dočkali, po našem rucku v jejich 22m si Pepa naběhl pod úhlem mezi jejich útočníky a zavěsil pod klacky. O chvilku později se prosadil Zbynďa na 9 po našem mlýnu, kdy využil svých bohatých zkušenosti a fyzické proporce (teď nevím co víc) a položil naši druhou a bohužel poslední pětku.
Domácí se nakonec prosadili i ve druhém poločase, kdy se zadák dokázal po mlýnu proháčkovat středem hřiště a my neuhráli ani “touch”, téhle pětky je velká škoda.

Z našeho týmu si dovolím zvolit mužem utkání MáruA., který v defenzívě udělal značný kus práce a myslím, že útočníci Slovanu budou ještě dlouho vzpomínat na jeho tvrdou a nekompromisní hru.

Na závěr chci poděkovat Pepovi a klukům ze Slovanu za organizaci celého dne, hráčům z Budějic co nás podpořili na hřišti a také holkám z Laplí za jejich fandění.

Laple a O33

Pak už následoval jen oblíbený třetí poločas v parádní hospodě U Děda ve velmi příjemné ragbyové společnosti.

Výsledek:
Sobota 29.3.2014
Slovan Bratislava – Říčany O33  26:14 (poločas:19:0, pětky: 4:2)
Pětky: Pepa, Zbyněk
Kpp: Synek 2x

Sestava o33:
David R. Jirka, Honza Š., Honza Tr., Zdeněk, Honza brácha, Bůčák, Pepa, Zbynďa, Synek, David K., Mára A., Miloš, Roman Ř. a Vrky.
+ 5 hráčů RC ČB, kteří nám vypomohli když došel kyslík 🙂

Trenéři: můžeme hrát i bez nich

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Comments Off on Utkání v Bratislavě  comments