magnify

Přátelsky s Tring Rugby

Publikováno dne 16.5.2018 , autor: , kategorie: Aktuální akce, Zápasy

sdr

V sobotu 12.5.2018 jsme na domácím hřišti přivítali hosty z kolébky ragby, z Anglie, a v přátelském utkání na 3×20 minut jsme si zahráli s týmem Tring Rugby Union Football Club. V prvních dvou třetinách jsme ještě se soupeřem drželi krok a hráli vyrovnané utkání, ale v poslední části pak rozhodla „síla lavičky“ a rychlé nohy útočníků Tringu.
Utkání pro nás bylo nejen výbornou přípravou na letošní „Šunku“, ale také důkazem, že dodržováním ragbyových hodnot na hřišti i v tzv. třetím poločase lze během jednoho odpoledne vytvořit nezapomenutelnou atmosféru a zážitek, na který se bude s radostí vzpomínat.

Na závěr si dovolím poděkovat klukům ze Slávie (Jirkovi, Martinovi, Alešovi a Denisovi), že nás přijeli podpořit , díky patří také panu rozhodčímu za citlivé pískání a pogratulovat k prvnímu utkání za O33 Jeffovi, který hned zaznamenal „pětkový“ hattrick, a Vlastovi, který dosáhl na hattrick „skládkový“.

Výsledek:
Říčany O33 – Tring Rugby
   29:64    (pětky: 5:12,   třetiny: 12:12, 17:20, 0:32)
Body: Jeff 15, Jakub 5, Guma 5, Synek 2, Jirka 2

Sestava: Venca B., Stenly, Dušan, Zdeněk, Gyula, Radim, Brácha, Guma, Tomáš S., Synek, Jeff, Milda, Láďa, Jakub, Jirka, Denis, Aleš, Martin, Schejby, Vlasta, Burák

Trenéři: Trnkyč, David K., pan Vaňour

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Comments Off on Přátelsky s Tring Rugby  comments